Otvoreno

pon-ned 11-21h

Posebna ponuda » Božićna čarolija u Djedovoj kolibi

Božićna čarolija u Djedovoj kolibi  /  <  *  >  /  <  *  >  /  <  *  >  /  <  *  >  /  <  *  >  /  <  *  >  /

         
  Božićna čarolija u Djedovoj kolibi 1.12. - 30.12.2018.Djedica nam je obećao da će i nas i ove godine posjetiti u Hrvatskoj Kostajnici na svojem brdu. Mali vilenjaci i puno dobre djece pomoći će mu zapakirati darove za dobru djecu. Posjetite nas i vi s vašim najdražima i uživajte u Božićnoj čaroliji i mnogo iznenađenja koja smo ove godine pripremili za vas.

Fotografije od prošlih godina možete pogledati u Galeriji fotografija na našoj stranici.

Ove godine održati će se već osma za redom Božićna čarolija!
Veliko otvorenje biti će 1.12.2017. tijekom subote kada vas očekuju mnoga iznenađenja!


Kao i prošlih godina, svake subote i nedjelje biti će organizirane radionice za djecu s našim animatorima, dok će roditelju moći odmoriti i uživati u ugodnom božićnom ambijentu i kuhanom vinu. Dolazak Djeda Božićnjaka biti će svake subote i nedjelje u 16 h. 


Tijekom tjedna možete rezervirati vaš termin ukoliko želite dovesti veću grupu djece, vrtićke ili osnovnoškolske grupe, kako bismo se u potpunosti mogli posvetiti samo vašoj grupu!

Otvoreni smo svaki dan od 11 h do 20 h za razgledavanje i uživanje u hrani i piću u našem restoranu Djed!

Hvala svima koji su nas posjetili prošlih godina i nadamo se da će doći i ove godine i družiti se s našim vilenjacima i djedičinim unukama. Fotografije s prošlogodišnjih Božićnih čarolija možete pogledati u Galeriji fotografija.

Veselimo se igri, pjesmi i druženju s vama!